Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tina van Roy (Zomerspoor) en Yves Wouters (Herentals aan Z) : 'Herentals Beweegt op 25/8 : méédoen'

Tina Van Roy en Yves Wouters - rr
Zondag 25 augustus van 10u tot 16u wordt het centrum van Herentals omgetoverd tot zowat een 'sport- en bewegingsarena'. Ontdek een breed scala aan activiteiten op verschillende locaties.
 
"Test je vaardigheden met pannakooi, petanque en tapschieten op de parking achter zaal 't Hof", zeggen organisatoren Tina Van Roy (Zomerspoor) en Yves Wouters (Herentals aan Z). (foto)
 

"Doe mee aan atletiek, basketbal, het beweegparcours, golf,  vechtsporten, hockey, karate, thaiboksen en nog veel meer op de Grote Markt. Mis ook zeker de brandweeroefeningen en de springkastelen niet. Ga voor een intensieve work-out met circuittraining en crossfit. Voetballiefhebbers kunnen op het Kerkplein hun hart ophalen. Beleef plezier met het hele gezin bij de familie fit-o-meter. 

Inclusie: er zijn G-dans sessies gepland en een inclusiewandeling.
 
Op het Begijnhof kan je je ontspannen en je innerlijke rust vinden met pilates, yoga, tai chi en meditatiesessies verspreid over de hele dag.
 
Verken Herentals met verschillende wandelingen, waaronder de Zomerspoor Loop, de historische vestenwandeling, een informatieve geheugentocht, avontuurlijke freerun of gezellige fietstocht.
Er zijn tal van dansworkshops en -demonstraties op het podium bij de Grote Markt, met als afsluiter een flashmob om 16u.  Zorg dat je erbij bent!". 

 

 

Herentals Beweegt

Herentals Beweegt

Tina Van Roy en Yves Wouters - rr

Deel dit artikel